Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συμμετέχει στο Animasyros και ανοίγει το πρόγραμμα με έκθεση φοιτητών του ΤΜΣΠΣ | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συμμετέχει στο Animasyros και ανοίγει το πρόγραμμα με έκθεση φοιτητών του ΤΜΣΠΣ

Η κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανοίγει στη Σύρο τη γιορτή του διεθνούς φεστιβάλ και αγοράς Animasyros με έκθεση έργων φοιτητών του ΤΜΣΠΣ στο κτίριο Κορνηλάκη, η οποία είναι επισκέψιμη τη Δευτέρα 25/9 και Τρίτη 26/9 από 10.00-20.00 και το Σάββατο 30/9 από 10.00-14.00.

Η έκθεση με τίτλο ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΕΡΑΤΑ εστιάζει στην κύρια θεματική Animation και Αρχαιότητα του φετινού Animasyros.

Δευτέρα και Τρίτη διεξάγεται επίσης στο Future Lab, στο κτίριο Κορνηλάκη, το Workshop Animation in Business/ Business in Animation με συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από το Πανεπιστήμιο και τη Βιομηχανία Κινουμένων Σχεδίων, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγητή Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Την ανακοίνωση για το workshop, που δεν έχει πλέον διαθέσιμες θέσεις με φυσική παρουσία, μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο https://animasyros.gr/blog/workshop-animation-in-business-business-in-animation

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις του Animasyros 2023, που κλείνει φέτος 16 συνεχόμενες διοργανώσεις στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Κατηγορία

Εκθέσεις

Χώρος εκδήλωσης

Σύρος

Ημερομηνία

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος, 2023 - 10:00 εώς Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος, 2023 - 14:00

Σχολή / Τμήμα

Current Style: Βασικό

espa.jpg